Ontwerp

Logo & Huisstijl

Een logo is het gezicht van zowel uw bedrijf als uw diensten. Daarom is het erg belangrijk om een logo en huisstijl te hebben die in één keer duidelijk weergeeft waar uw bedrijf voor staat. Daarnaast moet uw huisstijl onderscheidend zijn van andere soortgenoten. Ook moet uw huisstijl goed toepasbaar zijn op overige projecten, zoals brochures, flyers, mappen en uiteraard een website.

Wij zullen altijd eerst met u in gesprek gaan om te kijken wat u wilt qua uitstraling en welk gevoel uw op wilt roepen bij uw klanten. Daarna zullen wij een aantal verschillende logo's ontwerpen waar u een keuze uit kunt maken, zodra u uw keuze heeft gemaakt, zullen wij het logo in verschillende bestandsformaten maken, zodat het voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Ook voor het ontwerp van uw brochure, flyer, boek of advertentie bent u bij ons aan het juiste adres. Neemt u gerust eens contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.


Webdesign

webdesign
Bent u MKB'er of kleine zelfstandige en wenst u al tijden een website te laten ontwikkelen maar komt het er steeds niet van. Of speelt u al een tijd met de gedachten om uw huidige website te laten vernieuwen. Hak de knoop dan door en laat Grafi Totaal Reclame het hele traject uit uw handen nemen.

Wij zullen eerst een oriënterend gesprek met u voeren en aan de hand daarvan ontvangt u een passende offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Alle websites die wij maken zijn voorzien van het Joomla CMS systeem en hebben standaard een zeer uitgebreid SEO component, zodat u snel en doeltreffend uw vindbaarheid in diverse zoekmachines kunt beheren en verbeteren. Ook worden er in de website diverse uitgebreide beveiligings- en beheerstools ingebouwd, om de website zo veilig en optimaal mogelijk te laten werken. U kunt zo zelf de zorg voor het onderhoud en de vindbaarheid van de website beheren, dit kunt u ook door ons laten beheren, hiervoor bieden wij zeer uitgebreide onderhoudspakketten aan.


Responsive webdesign

webdesign
Alle websites en webshops die wij maken / bouwen zijn voorzien van een responsive lay-out. Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij er wordt gestreeft naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons en tablets). Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.


Wij gebruiken geen standaard templates, maar werken met een zeer uitgebreid platform wat in blokken opgebouwd wordt. Hierdoor kunnen wij zeer snel en doeltreffend een unieke website voor u bouwen.
Alle mogelijke elementen kunnen op deze manier snel in de website gebouwd worden, zoals een blog, vacatures, agenda's, statistieken, nieuwsbrieven etc. etc.